Ajankohtaista

Kaikki Kultaisen Kavion gaalassa palkitut

Rangersit juhlivat Kultaisen Kavion gaalassa 25.2.2023. Suomen ratsastusliiton Pohjois-Suomen jaosto palkitsi länneratsastajia upeista saavutuksista! Laji oli mukana gaalassa palkinnonsaajana monen vuoden jälkeen. Tunnustukset jaettiin vuosilta 20221 ja 2022.

Emil Porola pokkasi mielettömät kolme palkintoa:

  • 1. Lännenratsastuksen ranking, reining 2021
  • 1. Lännenratsastuksen ranking, reining 2022
  • Lännenratsastuksen, reining valiomerkki

Lilli Vanhatalo palkittiin:

  • 2. Lännenratsastuksen ranking, all around 2022

Lisäksi liitto huomioi viime kesän kansalliset kilpailut palkitsemalla, Rajakorpi Ranch Show 2022, Vuoden Paras -palkinnolla!

-Seuran puolesta jätti iso kiitos jokaiselle tapahtumassa mukana olleelle! Ilman jokaista paikalla ollutta mahdollistajaa, ei hommat olisi hoituneet! Yhteistyökumppaneille, joita oli todella paljon, SUURI kiitos! Erityisesti Rajakorpi Ranchille kiitos sen upeista puitteista ja pohjatyöstä kilpailujen järjestymiselle sen monessa eri merkityksessä. Myös kiitos stewardina toimineelle Merja Koistiselle, kuka hankki kilpailuja varten pätevyyden tehtävään, hänelle uuteen lajiin!

 

 

Syyskokous pidettiin 16.12.2022 Revon Ranchillä. Seuraavan vuoden toimintasuunnitelman lisäksi esiin nousi seuran nimen muuttaminen. Seuran toimialue on laajennut viime vuosina niin paljon, että uuden nimen myötä se antaisi paremman kuvan toimintaympäristöstämme. Nimiehdotuksia annettiin mm. 

Northern Rangers ry / Arctic Rangers ry.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.